Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (καύσωνα), με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, αναστέλλεται σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων της χώρας εξαιρουμένων των παραγραφών και των εγγραπτέων πράξεων για τις οποίες συντρέχει νόμιμη προθεσμία προς εγγραφή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Φλωρίδης συνέστησε ως προς τα άμισθα/μη άμισθα υποθηκοφυλακεία της χώρας, «όπως οι προϊστάμενοι των εν λόγω υπηρεσιών μεριμνήσουν για την εφαρμογή του σχετικού μέτρου ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και με ενημέρωση του κοινού προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Μηνιαίο Ενημερωτικό Τεύχος ΚΕΕΕ – Μάρτιος 2025
- Υπόμνημα του προέδρου του Επιμελητηρίου Θ. Χαριτάκη στον Πρωθυπουργό για τον ΒΟΑΚ
- Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου στην ενημερωτική εκδήλωση ΕΦΕΠΑΕ στο Ηράκλειο
- Πρόσκληση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων της Κρήτης σε κυλιόμενη ποσοτική Έρευνα Επιχειρήσεων Κρίσιμων Τομέων (ΕΕΚΤ) – «Περιφερειακός Μηχανισμός Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας Περιφέρειας Κρήτης»
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 1/4/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 3/4/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 4/4/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Κρήτη” 4/4/2025